Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2020, 09:59

Beogradski noćni market u petak na Kalenić pijaci

Gradske pijace i "BGD market" organizuju drugi ovogodišnji Beogradski noćni market u petak od 18.00 sati do ponoći na pijaci Кalenić, pod sloganom "Show must go on".

Kako je saopšteno iz JKP "Gradske pijace" ulaz na Beogradski noćni market biće slobodan, a robu će ponuditi veliki broj poljoprivrednika i malih porodičnih radionica domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta.

"Ovaj muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije", navodi se u saopštenju i dodaje da posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za tu priliku.

Beogradski noćni market imaće i muzički program za koji je zadužen di džej Ajron.

JКP "Gradske pijace" i "BGD market" četvrtu godinu zaredom organizuju Beogradski noćni market, koji je do sada posetilo oko pola miliona Beograđana i turista.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.