Zavirite u novi dom porodice Obama (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Nov.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u novi dom porodice Obama (VIDEO)

Barak Obama i njegova porodica kupili kuću u predrgrađu Vašingtona i vilu u malom mestu u Kaliforniji gde će živeti nakon što on preda dužnost novoizabranom američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Foto: AP Photo/Markus Schreiber/YouTube screenshot

Nije loše biti predsednik SAD, pa ni bivši!

Odlazeći američki predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Barak Obama primaće iz budžeta veliku platu, a sa svojom porodicom će malo živeti u Vašingtonu, a malo u vili u malom mestu u Kaliforniji, koje ima dvadesetak hiljada stanovnika.

Nakon što u januaru preda dužnost novoizabranom predsedniku Donaldu Trampu, Obama će sa porodicom nastaviti da živi u kući u pregrađu Vašingtona, kako njegovoj kćerki Saši bilo lakše da završi srednju školu. Tu kuću platili su oko 5 miliona dolara.

Kuća ima devet spavaćih soba, osam kupatila...

Američki mediji su već zavirili u novi dom porodice Obama



Izvor: YouTube

Ali, svaki slobodan trenutak, porodica Obama najviše planira da provodi u Kaliforniji, u mestu Rančo Miraž, kako kažu u Americi, golferskoj "Meki".

Osim te dve kuće, Obama poseduje i kuću na Havajima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.