Zašto je Barak Obama prestao da puši?

Izvor: B92, 24.Sep.2013, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Barak Obama prestao da puši?

Američki predsednik Barak Obama priznao je juče jednom zvaničniku u UN da je ostavio je pušenje jer se boji svoje žene Mišel Obame, prenosi BBC.

Ovo šaljivo priznanje, koje je predsednik dao ne znajući da ga snimaju, stiglo je juče na sednici generalne skupštine UN u Njujorku. Obama je jednom borcu za ljudska prava rekao da šest godina nije pušio. "To je zbog toga što se bojim žene", rekao je on uz osmeh.

Razgovor između Obame i Maina Kiaija, specijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izaslanika UN, dogodio se u blizini mikrofona koji je radio i razgovor je kasnije emitovala televizija CNN.

"Nadam se da si ti prestao", rekao je Obama Kenijcu Kiaiju. "Ponekad", odgovorio je on i rukovao se uz osmeh sa američkim predsednikom. I Obama i Kiai zajedno su studirali na Harvardu.

Obama je, kako prenosi britanski BBC, više puta javno priznao da je u prošlosti pokušavao da prestane sa pušenjem. Njegova supruga Mišel Obama je 2011. rekla da je njen suprug, konačno batalio cigarete.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zašto je Barak Obama prestao da puši?

Izvor: B92, 24.Sep.2013

Američki predsednik Barak Obama priznao je juče jednom zvaničniku u UN da je ostavio je pušenje jer se boji svoje žene Mišel Obame, prenosi BBC...Ovo šaljivo priznanje, koje je predsednik dao ne znajući da ga snimaju, stiglo je juče na sednici generalne skupštine UN u Njujorku. Obama je jednom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.