Izvor: Luftika.rs, 19.Maj.2021, 11:34

Šta Barak Obama zna o vanzemaljcima i o čemu tačno ne sme da govori?

Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordena ispričao je kroz šalu da je čim je stupio na funkciju 2009. pitao administraciju : Imamo li negde laboratoriju u kojoj čuvamo vanzemaljce i svemirsli brod? Odgovor je bio ne, rekao je kroz smeh Obama.
Kada je postojanje vanzemaljaca u pitanju postoje neke stvari koje ne mogu da vam kažem uživo, rekao je bivši >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << predsednik SAD Barak Obama gostujući u tok-šouu Džejmsa Kordena.
Na pitanje o neidentifikovanim letećim objektima i potencijalnom prisustvu vanzemaljaca na Zemlji, Obama je prvo rekao da postoje mnoge stvari u vezi sa NLO koje ne može da otkrije uživo.
Kada je postao predsednik 2009. godine, Obama kaže da je pitao da li postoji laboratorija ili centar u kojem se čuvaju informacije ili uzorci vanzemaljaca, ali je dobio odrični odgovor.
– Ono što je zaista tačno, i sada sam ozbiljan, jeste da postoje snimci i zapisi objekata na nebu za koje ne znamo šta su tačno. Njihova kretanja i putanje su nam neobjašnjive i ne shvatamo obrazce njihovog ponašanja- rekao je bivši predsednik SAD.
Obama je dodao da se ti fenomeni i dalje istražuju i da postoji mnogo ljudi koji ih ispituju, ali, nažalost, on nema šta više da prijavi o tome.
Američka vojska je proteklih godina potvrdila autentičnost brojnih snimaka iz aviona koji su spazili neidentifikovane leteće objekte, od kojih su mnogi manevrisali na načine koji su zbunjivali aeronautičke stručnjake.

Izvor: RTS
Ilon Mask: Piramide su izgradili vanzemaljci. Reagovala egipatska ministarka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.