Senat SAD odobrio „Zakon Magnitskog“

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2012, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senat SAD odobrio „Zakon Magnitskog“

07.12.2012. -

Senat kongresa SAD je danas odobrio zakon o uspostavljanju normalnih tržišnih odnosa sa Rusijom u kojem je uključen i takozvani „spisak Magnitskog“. Glasanje se nastavlja, ali je očigledno da će zakon biti izglasan: za projekat zakona se već izjasnio veći dao senatora. Još preostaje da zakon potpiše predsednik Barak Obama.

Izvor: Golos Rossii, foto: © Flickr.com/ rscottjones /cc-by-nc-sa 3.0    
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Bivše predsednike SAD će čuvati doživotno

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2012

07.12.2012. -..Bivše predsednike SAD će doživotno čuvati državne službe bezbednosti. Takvu odluku je juče doneo Kongres SAD. Još je potrebno odobrenje senata i potpis Baraka Obame. Američka štampa piše da prema ovom predlogu zakona deca bivših predsednika Amerike moraju imati telohranitelje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.