Izvor: Radio Slobodna Evropa, 20.Nov.2012, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Obame sa Ven Đibaom i Jošikom Nodom

Predsjednik SAD Barak Obama sastao se tokom posljednjeg dana turneje po jugoistočnoj Aziji sa kineskim premijerom Venom Điabaom i japanskim premijerom Jošihikom Nodom na marginama samita zemalja istočne Azije u Pnom Penu, glavnom gradu Kambodže. Ovo je bio prvi sastanak Obame se premijerom Venom od njihovog susreta na Baliju prošle godine i od kada je Obama na izborima osvojio drugi mandat. Njih dvojica sastala su se ukupno pet puta. "Veoma je važno da, kao dvije najveće ekonomije u ...
Pogledaj vesti o: Barak Obama,   Japan

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak američkog, kineskog i japanskog lidera

Izvor: Capital.ba, 20.Nov.2012

PNOM PEN, Predsjednik SAD Barak Obama sastao se tokom posljednjeg dana turneje po jugoistočnoj Aziji sa kineskim premijerom Venom Đijabaom i japanskim premijerom Jošihikom Nodom na marginama samita zemalja istočne ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.