Podgorički Monitor: Naser Keljmendi u kućnom privoru u Dubaiju

Izvor: Blic, 06.Okt.2012, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički "Monitor": Naser Keljmendi u kućnom privoru u Dubaiju

Odbegli narkobos Naser Keljmendi nalazi se u kućnom pritvoru u svojoj vili u Dubaiju, gde njegovo kretanje kontrolišu američki istražitelji, prenose mediji u regionu.

Keljmendi, koga je nedavno predsednik SAD Barak Obama proglasio neposrednom opasnošću po bezbednost SAD, nalazi se u rukama američkih istražitelja, prenosi podgorički nedeljnik "Monitor".

List navodi da su američki istražitelji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa balkanskim kraljem heroina Keljmendijem, koji je sada na Bliskom istoku, sklopili nagodbu i dodelili mu ograničenu slobodu u zamenu za saradnju i informacije koje od njega budu tražili.

Izvor nedjeljnika precizirao je da je Keljemendi odleteo sa prištinskog aerodroma u pratnji sina Liridona i rođaka Redžepa Džeka Keljmendija, a na Bliskom istoku su ga sačekali agenti američke Agencije za borbu protiv droge i sproveli do kuće koju tamo poseduje.

Kuću ne može da napušta, ali je i to rešenje za njega bolje i sigurnije nego da je ostao na Balkanu, kaže izvor iz crnogorske policije.

Izvor ovog nedeljnika kazao je da je Keljmendi, za kojim je bila pokrenuta potera, predstavljao pretnju za druge narkobosove u lancu na avganistanskoj transverzali, i da bi ga možda neko od njih uklonio da nije pao u ruke Amerikanaca.

Sud BiH raspisao je ranije međunarodnu potjernicu za više lica osumnjičenih za organizovani kriminal, među kojima je i Naser Keljmendi.

Portparol Ambasade SAD u Podgorici Šeli Siver ranije je izjavila da nema informaciju o bilo kakvoj navodnoj akciji hapšenja Keljmendija.

Mediji su spekulisali da se Keljmendi nalazi u rodnoj Peći na Kosovu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Keljmendi u vili u Dubaiju, amerikaci ga kontrolišu?

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Okt.2012

BEOGRAD - Odbjegli narkobos Naser Keljmendi nalazi se u kućnom pritvoru u svojoj vili u Dubaiju, gdje njegovo kretanje kontrolišu američki istražitelji, prenose mediji u regionu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.