POSLE UZBUNE U BELOJ KUĆI: Jedna osoba uhapšena zbog metalnog predmeta!

Izvor: Telegraf.rs, 30.Maj.2016, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE UZBUNE U BELOJ KUĆI: Jedna osoba uhapšena zbog metalnog predmeta!

Severni deo Bele kuće je evakuisan zbog sumnjivog paketa. Incident se desio nešto posle podneva, po lokalnom vremenu, nekoliko minuta pošto je predsednik SAD Barak Obama ušao u Belu kuću, izvestio je NBC.

Američka tajna služba je saopštila da je jedna osoba, koja je bacila metalni predmet preko severnog dela ograde Bele kuće, uhapšena i da se, posle uzbune, sve vratilo u normalu.

- Jedna osoba >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je bacila metalni predmet preko severnog dela ograde Bele kuće. Pripadnici Tajne službe su odmah uhapsili tu osobu bez incidenta - navodi se u saopštenju te službe.

U blizini Bele kuće primećen je i kamion "hazmat", što je dodatak vatrogasnoj službi, a bavi se opasnim materijalima.

Inače, Amerika danas slavi Dan sećanja na sve poginule pripadnike oružanih snaga i predsednik Barak Obama je ranije danas posetio vojno groblje u Arlingtonu gde je prisustvovao godišnjoj komemoraciji poginulim vojnicima.

Podsetimo, Bela kuća je i tokom prošle nedelje bila u opsadnom stanju, kada su baloni sa jedne zabave "odlutali" i sleteli pravo na Severni travnjak.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.