Ovi horoskopski znaci vladaju svetom

Izvor: Prva.rs, 14.Jul.2015, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovi horoskopski znaci vladaju svetom

Ribe vladaju u 15 država. U tom znaku su predsednici Turske, Monaka i Islanda. Riba u horoskopu je i premijer Srbije Aleksandar Vučić.
Hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović rođendan slavi pretposlednjeg dana u aprilu, a rođena je u znaku Bika. U tom su znaku rođeni i Sadam Husein, ali i 13 sadašnjih predsednika država među kojima su oni iz Iraka, Finske, Švajcarske i Kanade.
Prvi čovek SAD Barak Obama >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je rođen u znaku Lava. On je jedan od 18 liderskih Lavova među kojima je i francuski predsednik Fransoa Oland.
U predsedničkim foteljama sedi i isti broj Strelaca, među kojima je bio i Vinston Čerčil. Slede ih u stopu Blizanci koji su na čelu 17 država, a rođendane tada među ostalima slave čelnici Bosne i Hercegovine, Mađarske, Bugarske i Ukrajine.
Rakovi su na vlasti u 16 država sveta, a među njima su Nemačka, Kina, Ujedinjeni Arapski Emirati.
Gandi je bio Vaga, a u istom znaku rođeni su lideri Velike Britanije, Češke, Estonije, ali i Vladimir Putin.
Najmanja verovatnoća je da će u predsedničku fotelju sesti oni rođeni u znaku Device, jer su one na vlasti trenutno u tek 12 država. Među njima je i sirijski predsednik Bašar al Asad, čelnici Slovenije, Makedonije, Japana i Rusije.
Izvor: haber.ba

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.