Obamin superautomobil se zaglavio na rampi (VIDEO)

Izvor: S media, 24.Maj.2011, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obamin superautomobil se zaglavio na rampi (VIDEO)

Specijalni "kadilak" predsednika SAD, sposoban da izdrži napade raznim vrstama oružja, zaglavio se na kapiji američke ambasade u Dablinu.

Vozilo koje može da podnese eksploziju bombe, napad vatrenim oružjem ili hemijskim sredstvima, zakačilo je donjim delom asfalt i zaustavilo se.

Bela kuća kasnije je saopštila da predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel u tom trenutku nisu bili u automobilu.

Okupljenim građanima koji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su čekali prolazak automobila ispred ambasade oteo se uzdah iznenađenja kada se Obamin "kadilak" zaglavio na rampi, a jedan muškarac je viknuo: "Treba li da se pogura?".

Vozač kojem biste čekićem rado razbili auto (VIDEO)

Obama: Krio sam od žene napad na Bin Ladena

Bin Laden hteo da ubije Obamu 2012.

Automobil sa nadimkom "Zver" ima sopstvenu zalihu kiseonika za slučaj hemijskog napada, oklopna vrata, neprobojne prozore i gume pojačane otpornosti.

(cafe.ba)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.