Obama u pabu proslavio Sv. Patrika

Izvor: B92, 17.Mar.2012, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama u pabu proslavio Sv. Patrika

Vašington -- Američki predsednik Barak Obama je u Vašingtonu obeležio Dan Svetog Patrika u irskom baru zajedno sa svojim dalekim rođakom iz Irske.

I kod Bele kuće su se videli znaci irskog nacionalnog praznika - iz fontane ispred doma američkog predsednika tekla je zelena voda.

Obučen u zelenu jaknu, Obama je došao u pab gde je popio čašu crnog Ginisa, a pored je bio njegov daleki rođak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << s majčine strane.

Prošle godine, američki predsednik je tokom boravka u Irskoj posetio dom predaka u mestu Monigolu, gde je takođe u lokalnom pabu popio čašu Ginisa.

Neki od pristunih danas su uzvikivali "Još četiri godine", poručujući time da podržavaju da Obama dobije još jedan četvorogodišnji mandat u Beloj kući.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.