Obama treba da ostavi duvan i smanji holesterol

Izvor: Glas javnosti, Beta, 01.Mar.2010, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama treba da ostavi duvan i smanji holesterol

VAŠINGTON - Barak Obama treba da nastavi sa naporima da ostavi pušenje i promeni navike u ishrani kako bi smanjio nivo holesterola, savet je tima lekara posle prvog rutinskog pregleda kojem se 48-godišnji američki predsednik podvrgao od preuzimanja položaja.

Predsednikov lekar Džefri Kalman saopštio je da je Obama inače odličnog zdravlja i da je sposoban da obavlja dužnost predsednika, preneli su američki >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << mediji. On je izjavio da bi predsednik trebalo da nastavi da se trudi da ostavi pušenje i zakazao mu novi pregled u avgustu 2011, kada bude napunio 50 godina.

Tokom 90-minutnog pregleda, obavljenog u Nacionalnom mornaričkom medicinskom centru u državi Merilend, ustanovljeno je da Obama ima povišen nivo holesterola i da pije lekove zbog bolova izazvanim hroničnim tendinitisom u levom kolenu.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.