Obama svratio u kupovinu

Izvor: Beta, 12.Mar.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama svratio u kupovinu

NJUJORK, 12. marta 2014. (Beta-AP) - Američki predsednik Barak Obama, koji boravi u Njujorku zbog skupa za prikupljanje donacija za Demokratsku partiju, nenajavljeno je otišao u prodavnicu da bi kupio odeću za ćerke i suprugu, ali se i založio za povećanje minimalne plate.

"Mislim da će dame biti impresionirane mojim osećajem za stil", rekao je u utorak Obama.

Na predlog prodavačice u radnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Gep (Gap) da za ćerke izabere džempere s V-izrezom, Obama je rekao da je zabrinut da bi takav džemper mogao da sklizne, pa se odlučio za džempere s okruglim otvorom.

"Za Mišel, nemam pojma šta da uzmem. Možda bih mogao da kupim čarape", rekao je Obama.

Predsednik SAD je tada čestitao kompaniji Gep na uvodjenju veće mimimalne zarade.

Obama je tražio od Kongresa da odobri povećanje minimalne zarade sa 7,25 dolara na 10,10 dolar na sat čemu se protive republikanci.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama svratio u kupovinu za ženu i ćerke

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2014

Američki predsednik Barak Obama, koji boravi u Njujorku zbog skupa za prikupljanje donacija za Demokratsku partiju, nenajavljeno je otišao u prodavnicu da bi kupio odeću za ćerke i suprugu, ali se i založio za povećanje minimalne plate. .. .."Mislim da će dame biti impresionirane mojim osećajem...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.