Obama ne dolazi u BiH

Izvor: B92, 14.Okt.2009, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama ne dolazi u BiH

Barak Obama (Beta)

Banja Luka -- Predsednik SAD Barak Obama neće posetiti Bosnu i Hercegovinu naredne godine, kako je javila Federalna televizija, izjavili su američki zvaničnici.

Zamenik američkog ambasadora u BiH Džonatan Mur izjavio je novinskoj agenciji Fena da nema nikakvih planova da će Obama posetiti BiH. Američki ambasador u BiH Čarls Ingliš izjavio je medijima da nema nikakve informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o poseti predsednika SAD.

Federalna TV najavila je u ponedeljak, u emisiji "60 minuta" da će Obama u maju posetiti Sarajevo i da je povod posete otvaranje nove zgrade američke ambasade.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.