Obama: Za svoje probleme smo krivi mi, a ne Rusija i Kina

Izvor: Vostok.rs, 18.Sep.2015, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Za svoje probleme smo krivi mi, a ne Rusija i Kina

17.09.2015. -

Probleme SAD-u ne prave Rusija ili Kina već sami Amerikanci, izjavio je predsednik Sjedinjenih Država Barak Obama na sastanku sa predstavnicima velikih američkih kompanija u okviru „Okruglog stola biznisa“.

Američki predsednik je odgovarao na pitanja okupljenih koja se tiču stanja u američkoj ekonomiji, problema sajber bezbednosti i kinesko-američkih odnosa.

„Ne postoji nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << zemlja na svetu, uključujući Kinu, koja nam ne bi pozavidela. Naš problem nije u tome da će nas na primer Kina prodati na pregovorima ili gospodin Putin strateški nadigrati… To nisu naši problemi. Naš problem smo mi sami“, izjavio je Obama.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.