Obama: Tramp srozao kredibilitet SAD

Izvor: Danas, 09.Maj.2018, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Tramp srozao kredibilitet SAD

Bivši predsednik SAD i potpisnik sporazuma sa Iranom 2015. Barak Obama osudio je odluku svog naslednika, nazvavši je potpuno pogrešnom čime se priključio mnoštvu demokratskih otvorenih kritičara iako su mnogi republikanci pohvalili potez Trampa. Članak Obama: Tramp srozao kredibilitet SAD se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

I dalje nedovoljno programera, društvenjaci u višku

Izvor: Danas, 10.Maj.2018, 09:45

RITCHIE B. TONGODa li znate da pišete kod? Iako je nezaposlenost jedan od najvećih problema u Srbiji, postoje mnogi poslovi za koje je teško pronaći odgovarajućeg kandidata, kao i oni koje ljudi ne prosto žele da rade. U Srbiji najlakše nalaze poslove diplomirani inženjeri informacionih tehnologija,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.