Obama: Ovo je tek početak

Izvor: B92, 07.Nov.2018, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Ovo je tek početak

Vašington -- Bivši predsednik SAD Barak Obama ocenio je da su rezultati izbora tek "početak" pošto je Demokratska stranka preuzela kontrolu Predstavničkog doma Kongresa.

"Nastavljamo posao", rekao je Obama i dodao da se promene do kojih se želi doći ne mogu ostvari samo jednim izbroima, ali je to početak.

Bivši demokratski predsednik, koji se povukao iz političkog života od kada je napustio Belu kuću, ipak je bio vrlo angažovan tokom kampanje za izbore >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na polovini mandata aktuelnog predsednika Donalda Trampa.

Demokrate su preuzele kontrolu u Predstavničkom domu, dok su republikanci u Senatu.

Obama je pozdravio rekordni odziv birača izražavajući uverenje da će se vratiti vrednosti kao što su "poštenje, pristojnost, kompromis i jedinstvo Amerinaca, ujedinjeni zajedničkim uverenjima".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.