Obama: Oporavićemo se od recesije

Izvor: RTV Pink, 25.Mar.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Oporavićemo se od recesije

. . . Američki predsednik Barak Obama izjavio je da će se njegova zemlja oporaviti od recesije i da već postoje nagoveštaji napretka u ekonomiji. Obama je pozvao Kongres da što pre usvoji njegov predlog budžeta, objasnivši da od toga u dobroj meri zavisi proces daljeg oporavka američke ekonomije. .

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obama: Oporavićemo se od recesije

Izvor: RTS, 25.Mar.2009

Uz konstataciju da već postoje nagoveštaji napretka i da će se ekonomija SAD opraviti od recesije, predsednik Barak Obama usprotivio se rusko–kineskom predlogu o uvođenju svetske valute. Predsednik SAD dosta očekuje od predstojećeg samita G 20 za rešenje globalne krize. ..Američki predsednik...

Nastavak na RTS...

Obama obećao oporavak posrnule ekonomije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 25.Mar.2009

Predsednik SAD Barak Obama obećao je Amerikancima da će se zemlja oporaviti od recesije, ukazujući da strategija njegove administracije da se "kriza napadne na svim frontama" već daje rezultate. Na konfereciji za štampu u udarnom večernjem terminu ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.