Obama: Mišel se nikada neće kandidovati za političku funkciju

Izvor: RTS, 30.Nov.2016, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama: Mišel se nikada neće kandidovati za političku funkciju

Odlazeći američki predsednik Barak Obama odbacio je spekulacije da bi dosadašnja prva dama Mišel Obama mogla da se jednog dana kandiduje za političku funkciju.
Barak Obama je u intervjuu časopisu Roling stoun, koji je dao dan nakon predsedničkih izbora u SAD, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a koji je danas objavljen, da Mišel Obama ima neverovatan odziv među američkim narodom.

"Ona je talentovana osoba, to dobro znam. Možete i sami da vidite kakav neverovatan odziv ima među američkim narodom. Ipak, u šali kažem da je suviše osetljiva da bi poželela da se bavi politikom", rekao je Obama u intervjuu časopisu Roling stoun koji je dao dan nakon predsedničkih izbora u SAD, a koji je danas objavljen.
Obama je rekao i da će, kada u januaru bude napustio funkciju predsednika, on i njegova supruga "i dalje biti veoma aktivni jer veruju da, kada radite s ljudima na terenu, događaju se promene".
Ipak, naglasio je da se "Mišel nikada neće kandidovati za političku funkciju".
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.