Nosao Obamu po piceriji

Izvor: Mondo, 10.Sep.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nosao Obamu po piceriji

Barak Obama i dalje uživa veliku popularnost u delu američke javnosti, što dokazuje nedavna poseta predsednika SAD jednoj piceriji na Floridi.

Obama obožava da bez najave posećuje javna mesta i razgovara sa stanovnicima gradova koje obilazi u sklopu svoje predsedničke kampanje.

Kako prenose američki mediji, prethodnog vikenda, u Fort Pirsu na Floridi, američki predsednik je iznenadio 46-godišnjeg Skora Van Duzera, vlasnika picerije "Big Apple Pizza" koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se toliko oduševio njegovom posetom da ga je čvrsto zagrlio i doslovno ga podigao sa zemlje.

"Ako budem jeo vaše pice, postaću jak poput vas?", upitao je smejući se Obama.



"Sa Obamom se osećam vrlo prijatno", kazao je Van Duzer, objasnivši da je zagrlio predsednika, jer ga je "preplavilo uzbuđenje".

Najavio je da će, iako republikanac, glasati za Obamu, jer mu se sadašnji predsednik veoma dopada.

Predsednik je u Van Duzerovoj piceriji naručio 20 pica koje je platio u gotovini.

(Tanjug)
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

20 pica i zagrljaj za Obamu

Izvor: B92, 11.Sep.2012, 00:25

Dva meseca od predsedničkih izbora, Barak Obama i dalje uživa veliku popularnost u delu američke javnosti, što dokazuje nedavna poseta američkog predsednika jednoj piceriji na Floridi...Obama obožava da bez najave posećuje javna mesta i razgovara sa stanovnicima gradova koje obilazi u sklopu svoje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.