Kobi: Obama bi pojačao Lejkerse

Izvor: B92, 20.Mar.2014, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kobi: Obama bi pojačao Lejkerse

Kobi Brajant zbog povrede ima mnogo slobodnog vremena, pa je pored analize sastava Lejkersa naveo da bi predsednik SAD Barak Obama bio pojačanje za tim.

Bek "Jezeraša" je gostujući u jednoj TV emisiji na pitanje voditelja da li bi prvi čovek Sjedinjenih država mogao da pomogne ekipi na terenu odgovorio bez razmišljanja.

"Da, mogao bi, stvarno to mislim. Ne želim da nipodaštavam kvalitet sadašnje ekipe, to je više znak poštovanja prema košarkaškim veštinama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje poseduje Obama", objasnio je Brajant.

Kobi je dodao da ga prvi afro-američki predsednik Sjedinjenih država podseća na nekadašnje košarkaše Majkla Adamsa i Nejta Arčibalda, a između ostalog prokomentarisao je i angažovanje svog bivšeg trenera Fila Džeksona u Njujork Niksima.

Nisam iznenađen, znao sam šat će se dogoditi. Pre desetak dana smo se videli na doručku, rekao je da mu treba akcije, nije mogao da provodi dane u meditaciji“, zaključio je Brajant.

„Mamba“ se na NBA terenima neće pojavljivati do kraja sezone, a Lejkersi bez njega imaju jednu od najlošijih sezona u istoriji kluba. Bez obzira na odusustvo, Brajant će zaraditi preko 30 miliona dolara, prema slovu ugovora potpisanog u novembru.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KOBI BRAJANT: Lejkerse bi mogao da vodi i Obama

Izvor: Kurir, 20.Mar.2014

Prva zvezda Los Anđeles Lejkersa Kobi Brajant veruje da bi tim mogao da vodi čak i predsednik SAD Barak Obama..LOS ANĐELES – Lejkersi ove sezone igraju katastrofalno, a prva zvezda tima iz Los Anđelesa Kobi Brajant veruje da bi ekipu mogao da vodi čak i predsednik SAD Barak Obama...Sezona u NBA...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.