Kad ćerka maturira, Barak Obama krije suze iza tamnih naočara

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jun.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad ćerka maturira, Barak Obama krije suze iza tamnih naočara

Predsednik SAD Barak Obama prisustvovao je maturi svoje ćerke Malije u petak, noseći tamne naočare, da bi, kako kaže, sakrio suze.

Malija je maturirala u Sajdvel Frends školi u Vašingtonu i pauziraće godinu, pre nego što krene na Harvard na jesen 2017.

U januaru je Obama izjavio da je odbio poziv da govori na maturi, jer je "znao da će biti previše emocionalan".

- Iz Malijine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << škole su me pitali da li želim da govorim na dodeli diploma, a ja sam rekao ne. Nosiću tamne naočare i plakaću - rekao je Obama.

I zaista, predsednik SAD pojavio se u društvu drugih roditelja sa tamnim naočarima, a nakon ceremonije, cela porodica Obama ručala je u Cafe Milano u Džordžtaunu.

Oni će ostati u Vašingtonu i posle isteka Barakovog mandata, jer žele da njihova mlađa ćerka Saša završi školu u istom gradu.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.