Islamisti Amerima: Utopićemo vas u vlastitoj krvi

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2014, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Islamisti Amerima: Utopićemo vas u vlastitoj krvi

Američki predsednik Barak Obama obratio se Iračanima i upozorio ih na opasnost koja im preti od pripadnika Islamske države simboličnom porukom "vuk je pred vratima". Islamisti su takođe imali poruku, ali za Amerikance...

Islamisti takođe imali simboličnu poruku

 

Obama je pozvao Irak da što pre osnuje vladu koja bi uključila sve relevantne snage u zemlji i ujedinila ih u borbi protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << islamskih fanatika.

 

Od početka meseca američke snage su "pomogle" - izvele oko 70 napada na islamiste, od čega više od polovine kao potporu kurdima u oslobađanju mosulske brane, jer bi njeno rušenje moglo da izazove potapanje Bagdada.

 

S druge strane, pripadnici Islamske države otvoreno su zapretili Amerikancima da će ih svuda napadati.

 

Pripadnici IS-a su pokazali fotografiju Amerikanca kojem je za odrubljena glava, uz poruku: "Utopićemo vas u vašoj vlastitoj krvi".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.