I Obama ima nalog na Fejsbuku

Izvor: Večernje novosti, 10.Nov.2015, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Obama ima nalog na Fejsbuku

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama otvorio je danas lični nalog na Fejsbuku, a stranica je u prva tri sata od aktiviranja imala 200.000 "lajkova". Ovo je još jedan potez Bele kuće u nastojanju da širi svoje poruke preko društvenih mreža, prenela je agencija AFP. Francuska agencija navodi da Obama odavno već ima nalog na Tviteru, kao i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je političku kamapanju vodio preko Fejsbuka. Ipak, cilj ovog naloga je da se Obama prikaže "kao običan momak". U "pozdravnom" video postu, Obama posetiocima pokazuje dvorište Bele kuće, navodeći da često vidi lisice i druge, kako se izrazio, stvorove. Obama je iskoristio priliku i da pošalje poruku o klimatskim promenama, uoči samita u Parizu krajem meseca.(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Hello, Facebook! I finally got my very own page. I hope you’ll think of this as a place where we can have real...Posted by President Obama on Monday, November 9, 2015 "Zdravo, Fejsbuk! Konačno imam lični nalog. Nadam se da ćete na ovo gledati kao na mesto gde možete ozbiljno razgovarati o najvažnijim pitanjima sa kojima se naša zemlja suočava, kao mesto gde direktno od mene možete čuti neke stvari i deliti sopstvena razmišljana i priče", naveo je Obama u pozdravnoj poruci.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Obama otvorio nalog na Fejsbuku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Nov.2015

Predsednik SAD Barak Obama otvorio je danas nalog na društvenoj mreži Fejsbuk, u nastojanju da svoje poruke širi i netradicionalnim kanalima...Za tri sata od kreiranja svog profila, Obama je dobio 200.000 "lajkova", a među prvima koji su ostavili komentar je operativna direktorka Fejsbuka Šeril...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.