Čavez nazvao Obamu dobrim momkom

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čavez nazvao Obamu "dobrim momkom"

14.07.2012. -

Predsednik Venecuele Ugo Čaves, nazvao je svog američkog kolegu Baraka Obamu "dobrim momkom", ukazujući međutim, da ovo nema veze sa politikom. "Mislim da je, sam po sebi, Barak Obama, ako se ne uzme u obzir njegov mandat, dobar momak. Ako se izuzme iz (političkog) konteksta i govori se o njegovim ličnom osobinama, "- izjavio je lider Bolivarske revolucije u intervjuu objavljenom u petak na državnom televizijskom kanalu Venezolana de Television. Istovremeno, on pojašnjava, da je to lična procena, izražavajući nadu da će ga "pravi revolucionari pravilno razumeti."

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Brazilu zabeležena masovna smrtnost pingvina

Izvor: Vostok.rs, 14.Jul.2012

14.07.2012. -..Na plažama najjužnije brazilske države Rio-Grande-du-Sul, pronađeno je više od 500 mrtvih pingvina. Uzrok smrti morskih ptica još nije ustanovljen. Brazilski veterinari su uzeli tela nekoliko pingvina na analizu, a rezultati će biti poznati za mesec dana. Nisu primećene nikakve...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.