Bred Pit stigao u Kan bez Andželine

Izvor: Blic, 22.Maj.2012, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit stigao u Kan bez Andželine

Bred Pit stigao je na Kanski filmski festival gde predstavlja svoj novi film "Killing Them Softly". Čini se da što više godina ima čuveni glumac izgleda sve mlađe i bolje.

Bred je pred novinare stigao bez Andželine Žoli. Društvo mu je pravio režiser filma "Killing Them Softly" Endrju Dominik.

U ovom ostvarenju Bred glumi istražitelja specijalnog odreda koji pokušava da reši misteriju oko krvog sukoba nastalog u toku poker partije nekolicine mafijaša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

I dok Barak Obama drži govore u kojima priča o novoj Americi, Bred kaže:"Amerika nije zemlja nego biznis."

Za razliku od prethodnih godina kada se na festivalima pojavljivao sa dugačkom bradom, Bred je u Kan stigao sa istrimovanom verzijom i dugačkom kosom u dečje plavoj nijansi.

Dočekalo ga je na stotinu fotografa i isto toliko obožavatelja.

U ostvarenju "Killing Them Softly" pored njega igraju Džejms Gandolfini i Rej Liota.
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bred Pit stigao u Kan bez Anđeline

Izvor: Vesti-online.com, 22.Maj.2012

Bred Pit stigao je na Kanski filmski festival gde predstavlja svoj novi film "Killing Them Softly". Čini se da što više godina ima čuveni glumac izgleda sve mlađe i bolje...Bred je pred novinare stigao bez Anđeline Džoli. Društvo mu je pravio režiser filma "Killing Them Softly" Endrju Dominik...U...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.