Bivši predsednik u kožnim pantalonama: Oblačiću ih za suprugu

Izvor: B92, 30.Sep.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši predsednik u kožnim pantalonama: "Oblačiću ih za suprugu"

Bivši američki predsednik Barak Obama u nedelju je, za vreme boravka u Minhenu, u šali rekao kako je obukao "lederhozne", tradicionalne bavarske kožne pantalone, i zaključio da mu "jako dobro stoje" pa će ih oblačiti posebno za svoju suprugu Mišel.

"Na poklon sam dobio tradicionalne nemačke kožne pantalone i u svojoj hotelskoj sobi sam ih isprobao. Moram da vam kažem da u njima izgledam prilično dobro i mislim da ću ih oblačiti za Mišel", rekao je Obama na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvaranju startap konferencije Bits & Pretzels u bavarskom Minhenu.

Spomenuo je i da mu je palo na pamet da stavi lažnu bradu kako bi mogao da prisustvuje čuvenom Oktoberfestu, s obzirom na to da mu je komplikovano da poseti tako veliki javni događaj.

"A znate, tajna služba postane malo nervozna", našalio se Obama.

Organizatori događaja već dve godine pokušavaju da dovedu Obamu na konferenciju Bits & Pretzels, koja u Minhenu za vreme Oktoberfesta okuplja osnivače startap kompanija, investitore i brojne entuzijaste.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bivši predsednik u kožnim pantalonama: "Oblačiću ih za suprugu"

Izvor: OkRadio.rs, 30.Sep.2019

Bivši američki predsednik Barak Obama u nedelju je, za vreme boravka u Minhenu, u šali rekao kako je obukao "lederhozne", tradicionalne bavarske kožne pantalone i zaključio da mu "jako dobro stoje" pa će ih oblačiti posebno za svoju suprugu Mišel. "Na poklon sam dobio tradicionalne nemačke...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.