Barak Obama imao ljubavnicu?

Izvor: Blic, 03.Maj.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barak Obama imao ljubavnicu?

Američki predsednik Barak Obama je 2004. godine imao ljubavnu aferu sa svojom pomoćnicom Verom Bejker, vest je koja ovih dana puni stupce američke žute štampe.

U članku pod naslovom "Obamin brak se raspada", list Nešenel enkvajer tvrdi da je cela priča svojevremeno zataškana, ali da postoje svedoci i video materijal koji dokazuju da su Obama i Bejkerova zaista bili u ljubavnoj vezi.

Njih dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su se navodno zbližili za vreme izborne trke koja je Obamu, pre šest godina, dovela na mesto senatora države Ilinois.

Tada 35-godišnja Vera Bejker bila je odgovorna za prikupljanje fondova za Obaminu kampanju.

Iako je navodna ljubavnica, koja se u međuvremenu preselila na Martinik, demantovala da je bilo nešto više od poslovne saradnje između nje i Obame, javilo se nekoliko neimenovanih svedoka koji tvrde da je američki predsednik ponudio velike svote novca svojim saradnicima da zataškaju aferu.

Javio se i vozac limuzine koji tvrdi da je Bejkerovu u nekoliko navrata vozio u hotel gde je čekao Obama.

Osim izjava svedoka, postoji navodno i video snimak iz hotela u kome su Barak Obama i njegova ljubavnica viđeni zajedno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.