Banka Inteza i Dunav osiguranje najuspešniji u Srbiji

Izvor: Blic, 19.Jun.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banka Inteza i Dunav osiguranje najuspešniji u Srbiji

Banka Inteza prva je na rang listi najvećih banaka u Srbiji po aktivi, a Dunav osiguranje među osiguravajućim društvima, navedeno je u anketi specijalne publikacije “Finansije top” časopisa “Biznis i finansije” koja je danas predstavljena na konferenciji za novinare.

Anketa časopisa pokazala je da više od 90 odsto štediša u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i dalje štedi u evrima, za razliku od građana evrozone koji su usled krize često selili svoje depozite u druge valute.

U anketi "Finansije Top”, Banka Inteza prva je ne samo po aktivi, već i po dobiti, a ako se kao visina aktive uzme kao kriterijum na drugom mestu je Komercijalna banka, a zatim slede Unikredit, Rajfajzen i Sosijete Ženeral banka.

Po visini ostvarene dobiti, na drugom mestu po dobiti je Rajfajzen, a zatim Unikredit, Komercijalna i AIK banka.

Među osiguravajućim društvima, na drugom mestu po visini aktive je Delta Đenerali, DDOR Novi Sad, Viner štediše osiguranje i Grave osiguranje.

Ako se kao kriterijum uzme ostvarena dobit, onda je na prvom mestu Delta Đenerali, a zatim Dunav Osiguranje, pa DDOR Novi Sad, Dunav-RE i Viner štediše osiguranje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Inteza i Dunav lideri u Srbiji

Izvor: B92, 19.Jun.2012

Beograd -- Banka Inteza prva je na rang listi najvećih banaka u Srbiji po aktivi, a Dunav osiguranje među osiguravajućim društvima...Anketa specijalne publikacije "Finansije top" časopisa "Biznis i finansije" pokazala je da je Banka Inteza prva ne samo po aktivi, već i po dobiti...Dobit te banke...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.