Izvor: Luftika.rs, 01.Dec.2022, 17:35

Tajni agent Vulin 007 i zvanično postao direktor BIA za miran naprednjački san

Aleksandar Vulin dobio je novu, vrlo važnu funkciju u državnom sistemu.
Vest koja se dugo očekivala sada je dobila i zvaničnu potvrdu. Nekadašnji ministar rada, vojske i policije Aleksandar Vulin postao je novi direktor Bezbednosno-informativne agencije (BIA).
Ilija Čvorović ekranizovani je junak nastao u glavi legendarnog Dušana Kovačevića, ali čak ni ovaj crnohumorni mađioničar nije baš toliko genijalan da osmisli >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << lik čoveka koji bez odsluženog vojnog roka postaje ministar vojni, koji posećuje i obrađuje oranice organske farme „Jovanjica“ za koju će se ubrzo ispostaviti da je zapravo najveća planataža marihuane u Evropi i koji na funkciji ministra policije preti zatvorom „za jedan džoint“ dok istovremeno, zapravo već godinama unazad, po Beogradu kuljaju priče da i on sam ume da se zavoza kvalitetnom belinom.
Poslednji koji je proširio ovakvu glasinu bio je Veljko Belivuk i to tokom suđenja njegovoj kriminalnoj grupi.
Čovek u kojeg predsednik Vučić po svemu sudeći ima veliko poverenje nastavlja da brine o bezbednosti građana Srbije, ali sada sa vrlo moćnog i uticajnog mesta.
Prvi špijun Srbije, šale se neki sa imenovanjem Vulina na mesto direktora BIA, postaje čovek koji ne uliva baš previše poverenja opoziciono orijentisanim građanima.
Tajni agent 007 kodnog imena Vulin, Aleksandar Vulin, biće u prilici da čita arhive, brojna dokumenta te da rešava najveće misterije našeg napaćenog društva – ko je rušio u Savamali, ko je organizovao Jovanjicu, kako je Cvijan nestao sa lica zemlje, političku pozadinu ubistva premijera Đinđića, „ko je srušio Berlinski zid, ko je izvršio privatizaciju u Slovačkoj i gde je Isusova ruka?“
Bilo bi lepo da pored Vučićeve slike u svojoj novoj kancelariji, poput Ilije Čvorovića na zid okači pod ugljem dugo sakrivanu sliku svog idola Staljina. Takođe, specijalni agent Vulin mogao bi da poradi sa svojim terenskim radnicima na suptilnosti jer su na mirnim protestima počeli previše da štrče pokušavajući sve da nas popišu u glavu.
Nema sumnje da će BIA nastaviti uspešno da ispunjava sve partijske zadatke umesto onoga čemu ovakva služba zapravo i služi, a to je svakako zaštita države i bezbednost svih njenih građana. Posvećenost Vulina ne dovodi se u pitanje i sigurno je da će naprednjaci moći mirno da spavaju u narednom periodu, za razliku od običnih građana koji znaju da oko Saurona nad njima bdi, navodeći svoje čovekolike senke da plaše i zastrašuju sve koji se usude da prigovore bilo šta na račun režima.
Njegov šef, prijatelj, idol i mentor Aleksandar Vučić pasionirani je šahista, a najnovijom rokadom nadrealnih političkih figura Gašića i Vulina izveo je još jedan velemajstorski potez na kojima bi mu pozavideli i Karpov i Kasparov.
Mare Mesar pred sudom: Vulina sam upoznao u bekstejdžu kluba Gotik, tražio mi je da mu nađem štek kuće

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.