Izvor: Pančevac-online.com, 01.Dec.2022, 15:20

ALEKSANDAR VULIN NOVI DIREKTOR BIA! Vlada donela odluku o nasledniku Bratislava Gašića!

Aleksandar Vulin, doskorašnji ministar unutrašnjih poslova, izabran je danas za novog direktora Bezbednosno informativne agencije. Imenovanje Vulina, koji će na toj funkciji naslediti Bratislava Gašića, izglasano je na današnjoj kadrovskoj komisiji Vlade Srbije. Vulin je lider Pokreta socijalista, a u prethodnom mandatu vlade obavljao je funkciju ministra unutrašnjih poslova. (Kurir) The post ALEKSANDAR VULIN NOVI DIREKTOR BIA! Vlada donela odluku o nasledniku Bratislava Gašića! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin imenovan za direktora BIA

Izvor: RTS, 01.Dec.2022

Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin imenovan je za direktora Bezbednosno-informativne agencije. . Odluka o imenovanju Vulina, koji je doskoro bio ministar unutrašnjih poslova, doneta je na sednici Vlade...Pre Vulina na toj funkciji bio je Bratislav Gašić, sadašnji...

Nastavak na RTS...

Svetske agencije javljaju da je proruski političar postavljen na čelo srpske obaveštajne agencije

Izvor: Danas, 01.Dec.2022

Agencije AP i Frans pres javljaju danas da je srpska vlada imenovala čvrsto proruskog političara kao novog šefa svoje državne obaveštajne agencije prenoseći objavu RTS-a da je Aleksandar Vulin imenovan za direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.