Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Mar.2023, 13:38

Optužena devetočlana grupa za krijumčarenje velike količine kokaina iz Južne Amerike

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv devetočlane grupe, među kojima su pripadnici MUP-a i BIA, kojoj se na teret stavlja krijumčarenje velike količine kokaina prekookeanskim brodovima iz Južne Amerike u zemlje Evropske unije. Optužnicom, koja još nije pravosnažna, kao vođa ove grupe tereti se crnogorski policajac Ljubo Milović, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: BIA,   Evropska Unija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Troje u bekstvu, šestoro u pritvoru u Srbiji zbog krijumčarenja kokaina

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Mar.2023

Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu potvrdilo je za Radio Slobodna Evropa(RSE) navode beogradskih medija o podizanju optužnice protiv devetoro članova organizovane kriminalne grupe kojima se na teret stavlja krijumčarenje velike količine kokaina. Troje optuženih je u bekstvu, navode...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.