OVO JE MOJA POSLEDNJA JAVNA IZJAVA Brutalna poruka novog direktora BIA: Stranci u Srbiji NE ODLUČUJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2022, 20:54

"OVO JE MOJA POSLEDNJA JAVNA IZJAVA" Brutalna poruka novog direktora BIA: Stranci u Srbiji NE ODLUČUJU

Novoimenovani direktor BIA Aleksandar Vulin danas se oglasio u javnosti, izjavom kojom je izrazio podršku politici predsednika Aleksandra Vučića.

- Moj izbor za direktora Bezbednosno-informativne agencije je dokaz da Aleksandar Vučić ne popušta pod pritiscima i da stranci u ovoj zemlji ne odlučuju. Možda je nekom izgledalo da je popustio pred silom i pretnjama, ali Aleksandar Vučić je čovek koji sluša i voli samo Srbiju - rekao je Vulin.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
On dodaje da je mesec dana predsednik puštao moćne ambasadore i njihove šefove da misle da oni mogu da odlučuju.

- Nadam se da su izvukli pouke. Aleksandar Vučić je slobodni vođa slobodnog naroda i dok on vodi Srbiju i kao predsednik Srbije i kao predsednik svih Srba, stranci odlučivati neće. Ovo je moja poslednja javna izjava, ali zbog predsednika Vučića i zbog Srbije morao sam ovo da kažem, nas vodi slobodan čovek - zaključio je on.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poslednja javna izjava Aleksandra Vulina: Nas vodi slobodan čovek

Izvor: B92, 02.Dec.2022, 00:22

Novi direktor BIA Aleksandar Vulin danas je dao poslednju javnu izjavu, kojom je izrazio podršku politici predsednika Aleksandra Vučića..."Moj izbor za direktora Bezbednosno-informativne agencije je dokaz da Aleksandar Vučić ne popušta pod pritiscima i da stranci u ovoj zemlji ne odlučuju. Možda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.