Novosti: BIA od crnogorske policije traži snimnke incidenta u Podgorici

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosti: BIA od crnogorske policije traži snimnke incidenta u Podgorici

Bezbednosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore zbog incidenta u Podgorici, pišu "Novosti".

BIA će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa večerarašnjim divljanjem takozvanih crnogorskih patriota koji su pretukli mladića u centru Podgorice i to zato što je podigao tri prsta, saznaju "Novosti".

Prema saznanjima Novosti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << BIA će od crnogorskih kolega zahtevati predaju video materijala, jer su kamere u blizini tržnog centra Delta zabeležile napad na mladića, koji se dogodio posle dočeka vaterpolo reprezentacije Crne Gore na kome su se mogle čuti šovinističke parole i skandiranja.

Više za sada nepoznatih osoba napalo je mladića u podgoričkom naselju naselju Siti kvart, a policija Crne Gore traga sa osumnjičenima.

Na snimku dostavljenom podgoričkim "Vijestima" vidi se kako više muškaraca trči za mladićem bulevarom - jedan ga sustiže, baca na ulicu, a potom ga više njih udara rukama i nogama.
Pogledaj vesti o: BIA,   Vaterpolo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sastanak u sedištu BIA zbog pogoršane situacije u regionu

Izvor: Vostok.rs, 28.Jan.2020

Bezbedonosno informativna agencija Srbije obratiće se zvaničnim zahtevom Agenciji za nacionalnu bezbednost Crne Gore u kojem će tražiti sve relevantne informacije u vezi sa premlaćivanjem mladića u centru Podgorice, pišu "Novosti". Kako se navodi, BIA će od crnogorskih kolega zahtevati predaju...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.