ISPLIVAO SNIMAK KAKO POLICIJA RAZBIJA NARKO BANDU! Sve je vrvelo od policije - osumnjičeni snimani dronovima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2022, 21:37

ISPLIVAO SNIMAK KAKO POLICIJA RAZBIJA NARKO BANDU! Sve je vrvelo od policije - osumnjičeni snimani dronovima (VIDEO)

Upali u leglo droge i uhapsili dilera

U koordinisanoj akciji BIA, Ministarstva unitrašnjih poslova Srbije i Višeg javnog tužilaštva u Zemunu je razbijena narko banda. Kako je navedeno, uhapšeni su Ivan Mitrović, Vojin Lečić, Mile Zavođa, Albert Ismaili, Mirsad Seljimović, Sanja Vojinović i Senad Ismailović, dok se za dve osobe intenzivno traga.

Svi oni terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << promet opojnih droga.

Operativni podaci ukazuju da su osumnjičeni na mesečnom nivou prodavali i distribuirali više od četiri kilograma heroina na ulicama Beograda i Srbije.

pic.twitter.com/9md6Z6k28X

— Pluton (@Pluton45873221) April 19, 2022

Osumnjičeni su duže vreme snimani iz dronova.

Nakon lišenja slobode, obavljen je pretres stanova, drugih prostorija i vozila koje koriste okrivljeni, kojom prilikom je pronađeno i zaplenjeno više većih paketa u kojima su se nalazili manji PVC paketi opojne droge heroin, više mobilnih telefona i SIM kartica, kao i jedan pištolj marke "CZ 7,65".

Zaplenjeno je više kilograma opojne droge heroin, više od kilogram spida i preko kilogram smeše za mešanje.

Svim okrivljenima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti privedeni na saslušanje.
Pogledaj vesti o: BIA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšeno više ljudi u Beogradu zbog proizvodnje i prodaje droge

Izvor: Danas, 20.Apr.2022, 08:49

U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, Bezbednosno-informativne agencije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeni su V. L. (1988), A. I. (1986), M. Z. (1950), S. I. (1983) i P. S. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu, u grupi, izvršili...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.