Izvor: N1 televizija, 28.Apr.2021, 20:42

Dumanović o prijavi BIA protiv njega: Nisu me zvali, dokaz da sam pogodio u srž

Bivši pripadnik Odeljenja za tajno praćenje Ministarstva unutrašnjih poslova Milan Dumanović izjavio je da ga još uvek nisu zvali iz tužilaštva povodom krivične prijave koju je protiv njega podnela Bezbednosno-informativna agencija nakon što je u emisiji "Utisak nedelje" izjavio da BIA i Srpska napredna stranka (SNS) dele novac od droge. Za Nova.rs ističe da stoji iza svake svoje reči i tvrdi da vladajuća SNS i BIA dele novac od šverca droge, dodajući da će dokaze pokazati onda kada se promeni režim i kada se institucije "oslobode kandži vladajuće partije".

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dumanoviću 7. juna saslušanje po krivičnoj prijavi BIA

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 11:10

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu zakazalo za 7. jun saslušanje bivšeg policajca Milana Dumanovića povodom krivične prijave koju je protiv njega podnela Bezbednosno-informativna agencija (BIA) za krivično delo izazivanje panike i nereda zbog njegovih navoda iznetih u emisiji „Utisak...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.