Izvor: Blic, 05.Feb.2021, 11:38

ČLANOVI KRIMINALNE GRUPE USKORO PRED TUŽIOCEM Danas saslušanje Velje Nevolje, njegove "desne ruke" i saradnika, svi osumnjičeni za najjezivije zločine

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, koji je juče uhapšen u velikoj akciji policije i BIA biće saslušan danas u prostorijama Tužilaštva za organizovani kriminal u zgradi Specijalnog suda u Beogradu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE BAZA VELJE NEVOLJE U BEOGRADU Belivuk na Zvezdari gradio vilu po ugledu na ŠILEROVU, nekadašnju tvrđavu zemunskog klana (FOTO)

Izvor: Blic, 05.Feb.2021

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja koji je juče uhapšen zajedno sa pripadnicima svoje kriminalne grupe, zbog sumnje da su činili najteža krivična dela, gradio je vilu na Zvezdari u Beogradu! Belivukova vila podsetila je mnoge na bazu nekadašnjeg zemunskog klana u Šilerovoj ulici u Zemunu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.