Izvor: Blic, 05.Feb.2021, 13:48

OVO JE BAZA VELJE NEVOLJE U BEOGRADU Belivuk na Zvezdari gradio vilu po ugledu na ŠILEROVU, nekadašnju tvrđavu zemunskog klana (FOTO)

Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja koji je juče uhapšen zajedno sa pripadnicima svoje kriminalne grupe, zbog sumnje da su činili najteža krivična dela, gradio je vilu na Zvezdari u Beogradu! Belivukova vila podsetila je mnoge na bazu nekadašnjeg zemunskog klana u Šilerovoj ulici u Zemunu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LUKSUZNI KRIMINALNI RAJ ZEMUNSKOG KLANA U ŠILEROVOJ: Šta se sada nalazi na mestu nekadašnje najozloglašenije vile i ulice u Srbiji? (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 09:20

Šilerova 38 - 40 bila je, kako su zvali ovu adresu, bastion zemunskog klana...Šilerova ulica ni po čemu, na prvi pogled, posebna ulica u Zemunu. Mala, uzana, kao i mnoge u ovom delu "grada pored Beograda"...Ipak, zbog jednog njenog stanovnika dobila je epitet "mafijaške" ulice. U njoj je bila kuća...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.