BROJ POZIVA NA 9191 SE NE SMANJUJE

Izvor: Kurir, 01.Nov.2010, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BROJ POZIVA NA 9191 SE NE SMANJUJE

BEOGRAD - Petog dana od kada je Vlada Srbije uvišestručila novčane nagrade za informaciju o odbeglim haškim optuženicima Ratkom Mladićem i Goranom Hadžićem, broj poziva na dežurni telefon 9191 se ne smanjuje, a pojedine informacije se šalju na proveru.

Kako je rekao šef kabineta direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) Jovo Stojić broj poziva je od četvrtka povećan u "značajnoj meri". "Informacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ima raznih, a one koje ostavljaju utsak da su validne prosleđuju se na proveru našoj operativnoj sedinici", rekao je Stojić. On je rekao da, za sada, nema nikakvih konkretnih potvrda da te informacije imaju neki osnov.

Stojić kaže da nije baš sasvim tačno da dežurni telefon ne prestaje da zvoni, kao i da on nije predviđen samo za informacije o haškim beguncima. Dežurni telefon 9191 ustanovljen je 1. maja 2006. godine i bira se bez pozivnog broja sa mobilne i fiksne telefonije na čitavoj teritoriji Srbije.

Vlada Srbije je u četvrtak odlučila da udesetodstruči iznos novčane nagrade za informaciju o Mladiću sa milion na 10 miliona evra, a za Hadžića sa 250.000 na milion evra.
Pogledaj vesti o: Goran Hadžić

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko često zvoni 9191?

Izvor: RTS, 01.Nov.2010

Broj poziva na dežurni telefon na koji građani mogu da prijave informacije o haškim beguncima se ne smanjuje. Pojedine informacije se proveravaju, tvrdi šef kabineta direktora BIA Jovan Stojić...Petog dana od kada je Vlada Srbije uvišestručila novčane nagrade za informaciju o odbeglim haškim...

Nastavak na RTS...

Koliko često zvoni 9191?

Izvor: TimockeVesti.net, 01.Nov.2010

Broj poziva na dežurni telefon na koji građani mogu da prijave informacije o haškim beguncima se ne smanjuje. Pojedine informacije se proveravaju, tvrdi šef kabineta direktora BIA Jovo Stojić.

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.