Izvor: Njuz.net, 24.Jul.2021, 12:12

BIA raspisala konkurs za radno mesto vođe navijača Partizana

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 24. jul 2021, (Njuz) – Posle učestalih incidenata na tribinama stadiona Partizana, Bezbedonosno informativna agencija objavila je konkurs za popunjavanje upražnjenog mesta vođe navijača ovog beogradskog kluba.
U BIA veruju da će izbor novog vođe smiriti navijačke strasti i otvoriti novo poglavlje u odnosima sukobljenih frakcija na Partizanovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << “Jugu“.
– Problemi sa Partizanovim navijačima traju već duže vreme, a poslednjih dana su dodatno eskalirali. Dešavanja na stadionu tokom utakmice sa Dunajskom Sredom su nas uverili da hitno moramo reagovati i preispitati sadašnja kadrovska rešenja – kaže naš izvor iz BIA-e – Konkurs za novog vođu navijača Partizana je raspisan po hitnom postupku i očekujem da ćemo uskoro izabrati osobu koja će odgovorno i savesno obavljati ovu funkciju. Njegova prevashodna dužnost je da vodi navijanje u pravom smeru, da zaustavi uvredljivo skandiranje koje nanosi štetu državnim interesima i dešavanja na tribinama uskladi sa politikom vlade – objasnio je on.
Svi zainteresovani za ovo radno mesto svoju biografiju mogu poslati na adresu BIA, a kandidate koji prođu preliminarne razgovore očekuje rigorozni testovi koji treba da spreče ponavljanje grešaka iz prošlosti.
– Vođa navijača je vrlo odgovorna i važna funkcija, pa su zadati kriterijumi prilično strožiji nego ranije. Idealan kandidat mora biti psihofizčki sposoban za ovu funkciju, spreman za timski rad u dinamičnom okruženju, da ume da radi pod pritiskom i da ima bar tri godine iskustva na sličnim pozicijama. Takođe, mora biti krivično neosuđivan, a prednost imaju oslobođeni usled nedostatka dokaza, zastarevanja predmeta ili promene izjave svedoka. Komisija će obaviti tri kruga razgovore sa svima koji ispunjavaju uslove i, verujem, izabarati najboljeg među njima – zakljulio je sagovornik Njuza.
Bojan Savić
The post BIA raspisala konkurs za radno mesto vođe navijača Partizana appeared first on Njuz.net.

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.