BIA traži osobu koja će odgovorno i ozbiljno voditi navijače
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. jul. 2021

BIA raspisala konkurs za radno mesto vođe navijača Partizana

BEOGRAD, 24. jul 2021, (Njuz) – Posle učestalih incidenata na tribinama stadiona Partizana, Bezbedonosno informativna agencija objavila je konkurs za popunjavanje upražnjenog mesta vođe navijača ovog beogradskog kluba.

U BIA veruju da će izbor novog vođe smiriti navijačke strasti i otvoriti novo poglavlje u odnosima sukobljenih frakcija na Partizanovom „Jugu“.

– Problemi sa Partizanovim navijačima traju već duže vreme, a poslednjih dana su dodatno eskalirali. Dešavanja na stadionu tokom utakmice sa Dunajskom Sredom su nas uverili da hitno moramo reagovati i preispitati sadašnja kadrovska rešenja – kaže naš izvor iz BIA-e – Konkurs za novog vođu navijača Partizana je raspisan po hitnom postupku i očekujem da ćemo uskoro izabrati osobu koja će odgovorno i savesno obavljati ovu funkciju. Njegova prevashodna dužnost je da vodi navijanje u pravom smeru, da zaustavi uvredljivo skandiranje koje nanosi štetu državnim interesima i dešavanja na tribinama uskladi sa politikom vlade – objasnio je on.

Svi zainteresovani za ovo radno mesto svoju biografiju mogu poslati na adresu BIA, a kandidate koji prođu preliminarne razgovore očekuje rigorozni testovi koji treba da spreče ponavljanje grešaka iz prošlosti.

– Vođa navijača je vrlo odgovorna i važna funkcija, pa su zadati kriterijumi prilično strožiji nego ranije. Idealan kandidat mora biti psihofizčki sposoban za ovu funkciju, spreman za timski rad u dinamičnom okruženju, da ume da radi pod pritiskom i da ima bar tri godine iskustva na sličnim pozicijama. Takođe, mora biti krivično neosuđivan, a prednost imaju oslobođeni usled nedostatka dokaza, zastarevanja predmeta ili promene izjave svedoka. Komisija će obaviti tri kruga razgovore sa svima koji ispunjavaju uslove i, verujem, izabarati najboljeg među njima – zakljulio je sagovornik Njuza.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Svi odabrani kandidati će morati da prođu završni intervju u stanu na Zvezdari!

  2. Laza kaže:

    “Mora biti krivično neosuđivan” !!!! Ovo nema nikakvog smisla. Na tako odgovornu funkciju, kolio ja znam, moraju doći ljudi koji imaju višegodišnje iskustvo sa Tužilaštvom, sudom i kazneno popravnim ustanovama. Osoba mora znati kako je biti i osuđen i oslobođen… ;)

  3. Srdjan kaže:

    Konkurs zatvoren, pusten ubica Đorđe Prelić slobodu. Nije sala nazalost!

  4. Radovan kaže:

    A,ko je trenutno v.d. vidja navijača?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *