Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Jan.2021, 16:12

Aleksić: Da li je Koluvija dobijao tablice od UKP da ga niko ne bi zaustavljao

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, direktora BIA-e Bratislava Gašića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandara Vulina da li je tačno da je optuženi u slučaju "Jovanjica" Predrag Koluvija dobijao automobilske tablice od Uprave kriminalističke policije (UKP) da ga niko ne bi zaustavljao na putu isporučivanja droge.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksić: Da li je Koluvija dobijao tablice od UKP da ga niko ne bi zaustavljao

Izvor: Beta, 26.Jan.2021

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić upitao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića, direktora BIA-e Bratislava Gašića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandara Vulina da li je tačno da je optuženi u slučaju "Jovanjica" Predrag Koluvija dobijao automobilske tablice od Uprave...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.