Dva miliona evra na autoputu

Izvor: RTS, 07.Jul.2010, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva miliona evra na autoputu

Rizikujući da izazovu udese, vozači koji su prolazili autoputem između Fođe i Ćerinjole na jugu Italije, jurili da pokupe što više novca, nakon što se kamion sa tovarom od dva miliona evra u kovanicama prevrnuo.

Na jugu Italije, nedaleko od grada Fođe, prevrnuo se kamion koji je prevozio dva miliona evra u kovanicama, a tovar se rasuo po autoputu.

Vozači su pohitali da pokupe što više novčića, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a policija tvrdi da je ukradeno oko 50.000 evra!

Mnogo novčića od jednog i dva evra ostalo je rasuto po putu. U udesu su lakše povređeni vozač kamiona i njegov suvozač. Kamion je novčiće razvozio od kovnice do lokalnih banaka.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.