Policija na granici zaplenila više od 250.000 dolara u automobilu iz Poljske

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jul.2020, 16:45

Policija na granici zaplenila više od 250.000 dolara u automobilu iz Poljske

Carinici na graničnom prelazu Horgoš, sa Mađarskom, zaplenili su više od 200.000 američkih dolara i više od 50.000 evra sakrivenih u prtljažniku jednog automobila koji je iz Poljske išao ka Turskoj, saopšteno je danas.

Putnici, koji su turski državljani, rekli su carinicima da nemaju ništa da prijave ali je detaljnom kontrolom utvrđeno da se u prostoru ispod i oko rezervnog točka nalaze svežnjevi sakrivenog novca.

Iz tog prostora izvađeno je 210.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dolara dok je u torbici vozača, koji je vlasnik tekstilne fabrike u Turskoj, pronađeno još 3.700 dolara i 47.120 evra.

Njegov saputnik imao je kod sebe 7.200 dolara i 870 evra.

Zaplenjeni novac, automobil i putnike preuzeće u dalju nadležnost policija i tužilaštvo.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.