FUDBALERI OTPUTOVALI U UKRAJINU: Veliki broj pripadnika srpske policije prati Orlove na meč visokog rizika u Lavov! (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 05.Jun.2019, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALERI OTPUTOVALI U UKRAJINU: Veliki broj pripadnika srpske policije prati Orlove na meč visokog rizika u Lavov! (KURIR TV)

U pratnji velikog broja policajaca fudbalska reprezentacija Srbije odletela je iz Beograda u Lavov, gde će u petak biti igran meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Ukrajine i Srbije.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajci iz Srbije sa "orlovima" u Ukrajini

Izvor: Mondo, 05.Jun.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je u Ukrajinu na utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Sa njima i grupa policajaca, kao obezbeđenje. Čestitke Luki Joviću u kampu "orlova". "Kako Realu reći ne?", kaže Gaćinović...Vest koja je odjeknula u Srbiji i čitavoj fudbalskoj Evropi -...

Nastavak na Mondo...

Fudbaleri Srbije doputovali u Lavov

Izvor: B92, 05.Jun.2019

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Lavov, gde će u petak igrati protiv Ukrajine kvalifikacionu utakmicu za Evropsko prvenstvo...Tim Srbije je posle jednog sata leta stigao u Lavov, gde ga je dočekalo sunčano i prijatno vreme...Fudbalere Srbije dočekalo je i nekoliko desetina navijača,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.