Izvor: 025info.rs, 18.Apr.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakazane dve konferencije na području opštine Apatin

Sutra, 19. aprila, na prostoru "stare pijace" u Ulici Petefi Šandora održaće se konferencija na kojoj će se prisutnima obratiti zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Korać. Tema konferencije će biti završetak građevinskih radova u ovom delu grada, kao i radovi koji se planiraju u narednom periodu. Pomenuta konferencija zakazana je za 09:00 časova. U nedelju, 21. aprila, takođe, održaće se i konferencija na području Apatinske marine, na kojoj će se prisutnima obratiti Ljiljana Krec, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putničkim pristaništem i marinom Apatin.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Završetak građevinskih radova u ulici Petefi Šandora

Izvor: 025info.rs, 19.Apr.2019, 12:18

Povodom završetka građevinskih radova u ulici Petifi Šandora, na prostoru nekadašnje pijace, danas je za apatinske medije govorila zamenica predsednika opštine Apatin Dubravka Кorać.   Rekonstrukcija ulice Petefi Šandora počela je krajem 2017. godine, jedan deo je završen u 2018. i započet...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.