VŠ: Merkelin kabinet odgovorio sindikalcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Sep.2014, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VŠ: Merkelin kabinet odgovorio sindikalcu

Kabinet Angele Merkel odgovorio je predsedniku sindikata Nezavisnost u Vršačkim vinogradima Jonu Popovu. 

Popov je krajem jula uputio Merkelovoj pismo u kojem je apelovao na nju da pomogne i traži od Vlade Srbije da više "ne skriva korupciju, organizovani kriminal i krađu" u Vršačkim vinogradima.

U odgovoru koji je stigao iz njenog kabineta krajem avgusta navodi se da Nemačka podržava jačanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vladavine zakona u Srbiji, a posebno borbu protiv korupcije.

"Uveravam vas da će kancelarka Merkel i Federalna Republika Nemačka nastaviti sa svojim naporima u promovisanju ovih vrednosti na bilateralnom, kao i na evropskom nivou i nastaviće sa pratnjom događanja u vašoj državi", navodi se u dopisu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.