NA PIVCE: Merkel, Makron, Mišel i Betel opušteno FOTO

Izvor: Mondo, 18.Okt.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA PIVCE: Merkel, Makron, Mišel i Betel "opušteno" FOTO

I evropski lideri kao što su Angela Merkel, Emanuel Makron, Šarl Mišel i Gzavije Betel, imaju trenutke opuštanja uz pivo, pokazuju snimci psle Samita EU u Briselu.

Foto: Sxreenshot/Youtube/OE24.TV

Visoki političari svratili su na pivo i pomfrit u jedan briselski bar kasno sinoć posle samita o Brexitu u Briselu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Nemačka kancelarka i francuski predsednik su razgovarali i rukovali se sa gostima restorana, a domaćin im je bio belgijski premijer Šarl Mišel.



Izvor: Youtube/OE24.TV

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ispričao je danas da je svoje kolege sinoć častio pićem kako bi proslavio svoj reizbor.

Brexit: EU lideri u Briselu, Mej ostala bez večere

"Bilo je veoma lepo. I mi smo ljudi", rekao je Betel po dolasku na drugi dan samita.

Saradnik francuskog predsednika ispričao je kako su Makron i Merkelova sinoć vraćali zajedno sa samita u hotel i da je on, kad su stigli, tamo dobio Betelovu poruku da ih poziva na piće "iza ćoška".

"To se desilo spontano. Bilo je veoma opuštajuće", rekao je Makronov saradnik, prenosi Rojters.

Hrvatski novinar, koji je snimio četvoro zvaničnika kako piju pivo, objavio je na Twitteru da je razgovarao sa gostima u baru koji su pričali sa kancelarkom Merkel.

Oni su je pitali za Brexit, a ona je odgovorila: "Molim vas, ovo je divno veče. Hajde da ga ne kvarimo".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Pivo u ponoć za Makrona i Merkelovu

Izvor: B92, 18.Okt.2018

Brisel -- Premijeri Belgije i Luksemburga, Šarl Mišel i Gzavije Betel, Emanuel Makron i Angela Merkel posle prvog dana samita lidera EU, sastali su se na trgu u Briselu...Oni su se sastali posle ponoći da razgovaraju u opuštenoj atmosferi uz kriglu piva i porciju pomfrita...Zvaničnici su proveli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.