Merkelova čestitala Ramušu Haradinaju

Izvor: Mondo, 13.Sep.2017, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Merkelova čestitala Ramušu Haradinaju

Dijalog Beograda i Prištine je jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova, poručila je danas nemačka ancelarka Angela Merkel u čestitki Ramušu Haradinaju na izboru za premijera.

Foto: AP Photo/Markus Schreiber Angela Merkel

"Pred vašom vladom stoje važni i teški zadaci. Izgradnja pravne države, poboljšanje ekonomske situacije, dijalog sa Srbijom, demarkacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << granice sa Crnom Gorom i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala zahtevaju vašu pažnju", navela je ona, objavljeno je na sajtu nemačke vlade.

Vučić: Evo zašto Srbi treba da uđu u Vladu Kosova

Ovo su ključni koraci ka jačanju evropske perspektive Kosova, rekla je Merkel i dodala da će nemačka vlada i dalje pružati Prištini podršku na tom putu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Merkelova čestitala Haradinaju - Šta mu je poručila?

Izvor: Vesti-online.com, 13.Sep.2017

"Dijalog Beograda i Prištine je jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova", poručila je nemačka kancelarka Angela Merkel u čestitki Ramušu Haradinaju na izboru za premijera...- Pred vašom vladom stoje važni i teški zadaci. Izgradnja pravne države, poboljšanje ekonomske...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.