• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Merkelova čestitala Ramušu Haradinaju

Izvor MONDO/Agencije

Dijalog Beograda i Prištine je jedan od ključnih koraka za jačanje evropske perspektive Kosova, poručila je danas nemačka ancelarka Angela Merkel u čestitki Ramušu Haradinaju na izboru za premijera.

"Pred vašom vladom stoje važni i teški zadaci. Izgradnja pravne države, poboljšanje ekonomske situacije, dijalog sa Srbijom, demarkacija granice sa Crnom Gorom i borba protiv korupcije i organizovanog kriminala zahtevaju vašu pažnju", navela je ona, objavljeno je na sajtu nemacke vlade.

Vucic: Evo zašto Srbi treba da udu u Vladu Kosova

Ovo su kljucni koraci ka jacanju evropske perspektive Kosova, rekla je Merkel i dodala da ce nemacka vlada i dalje pružati Prištini podršku na tom putu.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vladica

Čestitam mu i ja i želim da za vreme mandata proširi granice ne do Nisa već do Stalaca Do juce koljač ubica ratni zločinac a danas mu trče u zagrljaj da bi formirao vladu iNocas gledam na TV onog Drecuna i ljude sa Kosova bez imalo stida pričaju kako su postigli uspeh ulaskom u vladu Ramusa Haradinaja Ja znam da mi nećete objaviti tekst ali nisam mogao izdržati a da ne napišem ono šta mislim

BAĆKO

Nije to ni protokol,ni kurtoazija vec matematika!Zna ona dobro kome,kako i zasto cestita.Ramus je pripadnik naroda koji je bio sluga-saradnik svim agresorskim vojskama i diktatorima:Turcima,Musoliniju,Hitleru,NATO...Dobro ona zna ko ima kamu za SRB ledja!

rmbator

Ako je pravilno citirana;izgradnja pravne drzave;Pametnom dosta.

special image